SavrsenoLosa je napisao/la: Svi postajemo ljuti i puni kritika na sami spomen nasih politicara i politicke situacije u BiH...ali jedan moj profesor predsjednik Ustavnog suda BiH Nedjo M.je rekao "Odakle vam pravo da sudite kada vi cak i ne glasate" tj.mi svi sudimo,kritikujemo a ne izadjemo ni na izbore,tj.ne obavljamo ni nasu osnovnu gradjansku duznost! Mene interesuje koliko ste vi politicki angazovani,glasate li? Ako ne-zasto? Da li ste clan neke politicke stranke? Da li je politika za vas uopce bitna tema?
Zitiram samo ovu rijec ""Odakle vam pravo da sudite kada vi cak i ne glasate" Odgovor: odakle nekom pravo da obecava,a ne ispunjava, i zbog ovakvih nemam puno interesa, znam da je u cijelokupnosti Politika prljava igra sto ne zelim da se mijesam iz jos mnogih razloga a ako vi mislite da nije to tako odgovorite spreman sam za razgovor.
Sto se tice pitanja dali je politika tacna tema, nemogu kazat ne jer je danas ona osnova nasih zivota, stim tko se bavi ne usporavam al ja pokusavam bit samo aperisan