Vasa politicka angazovanost?!

Politicari, politicke stranke,

Moderator/ica: zrl3x

Re: Vasa politicka angazovanost?!

PostPostao/la Zvijezda dana sri Aug 06, 2008 6:32 pm

SavrsenoLosa je napisao/la: Svi postajemo ljuti i puni kritika na sami spomen nasih politicara i politicke situacije u BiH...ali jedan moj profesor predsjednik Ustavnog suda BiH Nedjo M.je rekao "Odakle vam pravo da sudite kada vi cak i ne glasate" tj.mi svi sudimo,kritikujemo a ne izadjemo ni na izbore,tj.ne obavljamo ni nasu osnovnu gradjansku duznost! Mene interesuje koliko ste vi politicki angazovani,glasate li? Ako ne-zasto? Da li ste clan neke politicke stranke? Da li je politika za vas uopce bitna tema?

Zitiram samo ovu rijec ""Odakle vam pravo da sudite kada vi cak i ne glasate" Odgovor: odakle nekom pravo da obecava,a ne ispunjava, i zbog ovakvih nemam puno interesa, znam da je u cijelokupnosti Politika prljava igra sto ne zelim da se mijesam iz jos mnogih razloga a ako vi mislite da nije to tako odgovorite spreman sam za razgovor.
Sto se tice pitanja dali je politika tacna tema, nemogu kazat ne jer je danas ona osnova nasih zivota, stim tko se bavi ne usporavam al ja pokusavam bit samo aperisan
Zvijezda
Site Admin

PostPostao/la celavac26 dana ned Apr 26, 2009 1:19 pm

Nekad davno sam vodio gadne polemike oko politike bas na ovom forumu i ne bih ponovno da ih pokrecem ali smatram da sam bio u pravu u pogledu nekih stvari
celavac26

PostPostao/la Zvijezda dana ned Apr 26, 2009 3:04 pm

celavac26 je napisao/la:Nekad davno sam vodio gadne polemike oko politike bas na ovom forumu i ne bih ponovno da ih pokrecem ali smatram da sam bio u pravu u pogledu nekih stvari

Pa jel ovo moguce da je moj stari drug opet ovdje,heheheee dobro nam dosao drug ponove,
stim da ti odgovorim na ovo sto si rekao u navedenom, kako smo nekad govorili ne trebamo da se okrecemo na proslost i ne nepolemike koje su mozda po tvojoj procijeni lose prolazile bukvalno u svemu i ne trebamo ni zaboravljati ono sto nam se desilo nesto tesko al ipak hocu da kazem da je stvar takva kao i ova tema sto se o njoj mora polemisat cijelog zivota al sta je stvar tome jest da razumni koji su ne trebaju zavidjeti nit zamijeriti ne razumnima vec jednostavno mora se biti opusten i pokusat rijecima sve kazati svoje misljenje sto ce te rijeci mozda pomoci i onoga sto ne zna, nakon tvog i mog jednostavno naseg vremena mnogo se je toga izmijenilo stoje stvar u tome da dalje polemisemo kako sam kazes stvarima a ne da zbog pojedinosti il pojedinaca se izolviramo od drustva il od nekih pojedinih stvari koje bi sa tvojim iskazivanjem pomogli drugima

Velki pozz
Zvijezda
Site Admin

Prethodna

Natrag na Politika

Trenutno korisnika/ca: MSN [Bot] i 1 gost.