Ljubav u braku....

Vjerujete u ljubav??? LJubav na prvi pogled??? Sta je to ljubav???
Nemojte da nam sex bude tabu ovde mozete slobodno da diskutujete o sex-u

Moderator/ica: zrl3x

Re: Ljubav u braku....

PostPostao/la Zvijezda dana ned Mar 01, 2009 8:53 am

QUin je napisao/la:
SavrsenoLosa je napisao/la:Mislim da je ljubav tek slag na kraju..a da povjerenje,razumijevanje,postovanje,spremnost na kompromis,visok nivo tolerancije,prijateljstvo,slicni pogledi na zivot,sve su to preduslovi za brak...i naravno ljubav,koja je tek mali dio svega toga,te ne traje zauvijek...

u pravu si.vremenom i ljubav izlapi.ali poslije se kasno kajati,ako nesto bude. tesko je to sve odrzavati i opet na kraju ostati normalan.a sta uraditi kada te voljena osoba ignorira i poslije ostavi?!?!?!
:shock: ili se jednostavno povlaci bez i jedne jedine rijeci??? :mrgreen:

Zitiram pitanje, a sta uraditi kada te voljena osoba ignorira i poslije ostavi?!?!?! eh drug ako je u tom momentu jos volis a ignorira te i ostavi ti onda uzmi ciglu i udri se po jajima onda ces sigurno je prestat volit a ako je nevolis hehehe mal svijet sto kazu, haj ba bice nafake ne sikiraj se
Zvijezda
Site Admin

PostPostao/la Zvijezda dana ned Apr 26, 2009 3:20 pm

eh ev vak neke sam postove izbrisao od Tarzana i Meleciusa sto su bile van teme a vezano su bile za gramaticka prepucavanja molim vas jos jednom da na temu koja je postavljena da se na nju ako moze odgovara a ne da se prepucavamo oko nekih gluposti svi mi grijesimo na nekim stvarima al daj umjesto prepucavanja i uvredama da to odradimo i odgovorimo jedan drugom na drugarski nacin.

idemo dalje sa temom

Ljubav u Braku
Zvijezda
Site Admin

PostPostao/la uspomena dana sub Dec 12, 2009 12:35 am

Eh,evo i mene da se priključim.Ljubav u braku postoji vrlo,vrlo kratko.Par godina.A onda nastupa ovisnost o toj osobi.Ja osobno imam brak na kakvom mi zavide mnogi.Imam 36 godina a u braku sam 15.Imam dvije kčeri.Suprug,odgovoran,brižan,radišan ono stvarno da bi čovjek riječ rekao.Sve se ponavlja i tako iz dana iz dan.Jednog dana javi se meni moja bivša ljubav i mogu reči najveća ljubav koju sam imala.Prekinuli smo prije 17 godina i nikada se od tada nismo vidjeli.Nikada nisam prevarila muža do tada.Ni tada ga nisam prevarila tako što sam spavala sa drugim,već onako emotivno.Mislim da je to čak i jača prevara od one druge.Da skratim,sve sam to prekinula u startu.Volim svog supruga,ali kako.Evo primjer:da me prevari potpuno bi mi svejedno bilo.Čak bih to i voljela.Onda bih i ja imala dozvolu da prevarim njega.
Zaključak:ljubav u braku je jedna velka prevara.Na početku vas zaslijepi,uhvati u zamku i onda ste gotovi.Ni ne primjetite kada je vrijeme učinilo svoje i vi ste postali rob svog života.Postoji par godina i onda vam okrene leđa...
uspomena

PostPostao/la Zvijezda dana pet Dec 18, 2009 1:26 am

uspomena je napisao/la:Eh,evo i mene da se priključim.Ljubav u braku postoji vrlo,vrlo kratko.Par godina.A onda nastupa ovisnost o toj osobi.Ja osobno imam brak na kakvom mi zavide mnogi.Imam 36 godina a u braku sam 15.Imam dvije kčeri.Suprug,odgovoran,brižan,radišan ono stvarno da bi čovjek riječ rekao.Sve se ponavlja i tako iz dana iz dan.Jednog dana javi se meni moja bivša ljubav i mogu reči najveća ljubav koju sam imala.Prekinuli smo prije 17 godina i nikada se od tada nismo vidjeli.Nikada nisam prevarila muža do tada.Ni tada ga nisam prevarila tako što sam spavala sa drugim,već onako emotivno.Mislim da je to čak i jača prevara od one druge.Da skratim,sve sam to prekinula u startu.Volim svog supruga,ali kako.Evo primjer:da me prevari potpuno bi mi svejedno bilo.Čak bih to i voljela.Onda bih i ja imala dozvolu da prevarim njega.
Zaključak:ljubav u braku je jedna velka prevara.Na početku vas zaslijepi,uhvati u zamku i onda ste gotovi.Ni ne primjetite kada je vrijeme učinilo svoje i vi ste postali rob svog života.Postoji par godina i onda vam okrene leđa...

:oops: :oops: :oops: :mrgreen:
Zvijezda
Site Admin

Prethodna

Natrag na Ljubav i SEX

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.