Postao/la Zvijezda dana pon Sep 08, 2008 12:23 pm
ev i ja nesto da kazem u vezi pitanja na ovu temu,kako netko rece forum ko forum uredu je to al jedno sto mi se ne svidja zato sto su nestali stari komentari, zasto se nisu prenjeli na novi forum, govorim iz tog razloga jer ovaj kao i svaki forum gdje smo davali razno razne komentare i teme vezu nas za jedan dio uspomene, da bi kazali nesto vise posao bih prvo od sebe sto bi isto tako bilo vezano i za druge clanove foruma, negdje oko il preko vec dvije je godine od kada sam dosao na ovu nasu stranicu il forum u tom vremenu sam stekao i upoznao dosta raje ovdje gdje smo u tom vremenu dijelili zajednicka misljenja i davali raznorazne komentare ovdje, danas mnogo njih (clanova)je otislo neki se navrate jos, neki su jos ovdje al me veze nesto uz to da se vratim na forum i pogledam to proslo vrijeme kako je ko pisao i davao komentare skojima sam il skim smo sve radili medjutim hocu da kazem tih clanova nema a nit komentara da bi me posijetili na te moje drugare kao i nase lijepe ljepotice koje su isto tako bili ovdje, ostaje mi samo sijecanje, al koliko dugo? za sada imam to sijecanje u glavi al pitam se koliko dugo, ako i to izlapi onda nista vise al kad bi to stajalo na forumu i kad bi ponove neki dio procitao od nekog sigurno da bi me vratilo u nazad u neka nasa dobra vremena, stim bih zamolio nase suradnike da ako ikako mogu da se vrate stari komentari ako ne onda boze moj sto je tu je al da u buducem malo pazimo i da stranicu malo bolje osiguramo tako da nasi komentari od nasih clanova stoje na ovom nasem forumu pa kad se netko navrati u godinu,dvije,tri nek se posijeti il ako je novi netko nek procita i neka pogleda kako se je ovdje nekad druzilo, znamo da prije godinu i nesto je bilo takvih clanova koji smo se tako druzili na ovom forumu i davali lijepe komentare, al sada vise toga nema da bi se covijek posijetio i sijetio se pojedinaca
Toliko od mene sa velkim pozdravom