Novi izgled, novi forum !!!

Diskusija na razne teme.Svastara

Moderator/ica: zrl3x

Novi izgled, novi forum !!!

PostPostao/la zrl3x dana čet Jul 31, 2008 4:47 pm

Da cujem kako vam se svidja novi izgled stranice, novi forum i da cujem sta bi trebali a sta ne bi trebali postaviti ?Pucajte :)
Administrator Chat.ba & Kafic.ba Komjuniti portala
zrl3x
Site Admin

Re: Novi izgled, novi forum !!!

PostPostao/la glc dana čet Jul 31, 2008 4:48 pm

forum ko forum ;D

svaki slican... dobro je da nije neki "specijalni" ko na derneku .. nidje veze forum im onaj
slika
glc

PostPostao/la @mr@ dana čet Jul 31, 2008 7:28 pm

Sve je super,samo tako nastavite...
Ja sam se posteno ismijala pise mi da sam zadnji put ovdje bila 1970godine hehe,ali dobro jos se radi na stranici pa mora doci do koje greskice. :)
@mr@

PostPostao/la Emili dana pet Aug 01, 2008 11:19 pm

Neka smo se ponovili,sve je super....
Emili

.

PostPostao/la SavrsenoLosa dana sub Aug 02, 2008 12:06 am

Ovako prvo da pohvalim tim za ovaj izgled foruma :) drugo je li moguce da clanovi imaju blogove? Trece zasto svaki put kada udjem na forum a ako se zelim vratit na naslovnu moram se iznova i iznova ulogovat? Na vikalici tj.razglasu he he mi nick je SavrsenoLos pa nadam se da ce to bit ispravljeno!!! I je li moguce izvesti da na forumu mozemo uci u galeriju clana u nj.profilu na forumu? I gdje su statusi? Junior,Senior itd?
..Nikada ne dozvoli da ti se neko suvise priblizi,jer sve sto je blisko postaje voljeno,a sve sto volimo,pozelimo da zadrzimo za sebe,a nista ne mozemo vjecno zadrzati..
SavrsenoLosa
Spamer

Re: .

PostPostao/la zrl3x dana sub Aug 02, 2008 7:34 am

SavrsenoLosa je napisao/la:Ovako prvo da pohvalim tim za ovaj izgled foruma :) drugo je li moguce da clanovi imaju blogove? Trece zasto svaki put kada udjem na forum a ako se zelim vratit na naslovnu moram se iznova i iznova ulogovat? Na vikalici tj.razglasu he he mi nick je SavrsenoLos pa nadam se da ce to bit ispravljeno!!! I je li moguce izvesti da na forumu mozemo uci u galeriju clana u nj.profilu na forumu? I gdje su statusi? Junior,Senior itd?

Moguce je da clanovi imaju blogove ali sad se jos uvijek radi na prevodu portala u nekim stvarima...Drugo da se ne bi morala stalno logovati, prilikom logovanja cekiraj onaj kvadrat da te zapamti (Remember me) i neces imati problema.Sto se tice galerije, foruma je mjesto za diskusije i nema potrebe da gledas galerije, fino odes na site i gledas galeriju tj profil.
Administrator Chat.ba & Kafic.ba Komjuniti portala
zrl3x
Site Admin

PostPostao/la Sa_Ringe dana sub Aug 02, 2008 3:06 pm

shta je ba ovo neshto evropske integracije shminkica ovo ono a ja ne mogu u poruke da udjem pa stvarno...stvarno je onaj stari bio bolji ko hoce moRRe samnom da se kladi u karton vinjaka:P sve u svemu potrudili ste se i respect za to
Sa_Ringe

PostPostao/la Mjesto_za_dvoje dana sri Aug 06, 2008 10:54 am

Dokle vise s izmjenama?

Nije lose... sto onaj momak rece forum ko forum 8-)

...malo mi je bezveze citati iste teme koje sam ja nekad postavljala na forumu i davati odgovore koji su vec bili, al sta je tu je, vjerovatno cu opet biti aktivna
...meni je muka od vjecne nacionalisticke furke, da me neko smjesta u Bosnjake, Balije il' Turke, zelim bit' Hercegovac, zelim bit' Bosanac, zasto da u svojoj zemlji zivim kao stranac...
Mjesto_za_dvoje

Lokacija: Od Vardara pa do Triglava, od Đerdapa pa do Jadrana!

PostPostao/la Zvijezda dana pon Sep 08, 2008 12:23 pm

ev i ja nesto da kazem u vezi pitanja na ovu temu,kako netko rece forum ko forum uredu je to al jedno sto mi se ne svidja zato sto su nestali stari komentari, zasto se nisu prenjeli na novi forum, govorim iz tog razloga jer ovaj kao i svaki forum gdje smo davali razno razne komentare i teme vezu nas za jedan dio uspomene, da bi kazali nesto vise posao bih prvo od sebe sto bi isto tako bilo vezano i za druge clanove foruma, negdje oko il preko vec dvije je godine od kada sam dosao na ovu nasu stranicu il forum u tom vremenu sam stekao i upoznao dosta raje ovdje gdje smo u tom vremenu dijelili zajednicka misljenja i davali raznorazne komentare ovdje, danas mnogo njih (clanova)je otislo neki se navrate jos, neki su jos ovdje al me veze nesto uz to da se vratim na forum i pogledam to proslo vrijeme kako je ko pisao i davao komentare skojima sam il skim smo sve radili medjutim hocu da kazem tih clanova nema a nit komentara da bi me posijetili na te moje drugare kao i nase lijepe ljepotice koje su isto tako bili ovdje, ostaje mi samo sijecanje, al koliko dugo? za sada imam to sijecanje u glavi al pitam se koliko dugo, ako i to izlapi onda nista vise al kad bi to stajalo na forumu i kad bi ponove neki dio procitao od nekog sigurno da bi me vratilo u nazad u neka nasa dobra vremena, stim bih zamolio nase suradnike da ako ikako mogu da se vrate stari komentari ako ne onda boze moj sto je tu je al da u buducem malo pazimo i da stranicu malo bolje osiguramo tako da nasi komentari od nasih clanova stoje na ovom nasem forumu pa kad se netko navrati u godinu,dvije,tri nek se posijeti il ako je novi netko nek procita i neka pogleda kako se je ovdje nekad druzilo, znamo da prije godinu i nesto je bilo takvih clanova koji smo se tako druzili na ovom forumu i davali lijepe komentare, al sada vise toga nema da bi se covijek posijetio i sijetio se pojedinaca

Toliko od mene sa velkim pozdravom
Zvijezda
Site Admin

PostPostao/la The_KUM dana uto Aug 18, 2009 11:35 am

Zrle smradu gdje si ti covjece :) kakvi su ti ovo dizajni mozes ti ba i bolje. Evo ja nakon 3 godine nakanio se da posjetim staru carsiju da vidim imal tebe gdje ziva vidim dobro je jos si medju zivim hehehe... Pozz od Kuma! :D
The_KUM

Sljedeća

Natrag na Razne diskusije

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.