cao.. nisam se javila davno ali ev uzela sam si opet malo vremena .. meni momci nisu nikad bili toliko zanimljivi osim jednog dobro nisam imala samo njega uvjek ali brzo sam primjetila da je to taj bez kojeg se nezelim buditi bez kojeg ni korak dalje nezelim.. udala sam se sa 16 krajem 16, a zatrudnila sa 17 i sad imam malog amara i jako sretan brak..
svog muza znam odkad sam se rodila i uvjek nas je nesto posebno neopisljivo vezalo.. a ljubav iz dana u dan raste.. velika mi je podrska u poslu i u svemu sto sam ikad naumila.. ja mislim da je najvaznija komunikacija mi o svemu mozemo da pricamo i na sve pokusavamo da obratimo paznju .. jasno mi kaze sta zeli a i ja njemu .. uvjek gledamo da jedno drugom u istoj mjeri ugodimo.. iskreno receno kad bi mogla sve jos jednom nebi drukcije uradila.. izgubila sam mnogo prijatelja i prijateljica al to nisu izgleda bili oni pravi svi koji su ostali na mojoj strani kroz sve sto sam prolazila znam i da su zasluzili..
no kako ocuvati dugu ljubav brak i tako.. to sve zavisi
pod prov je bitno znati sta ko zeli i nebi bilo lose kad bi to bilo isto hah

.. ja i moj gagi smo uvjek znali da zelimo biti skupa i to vjecno to smo znali odkad smo bili 15 dobro on je stariji 3 godine od mene.. zivio je dole u bih a ja u aut dovela sam ga preko roditelja i to se mora reci bili su mi ogromna podrska tata mi je kupio stan i sve sto je trebalo i omogucio je da se udam i da dovedem muza ovamo..
pod drugo je bitno povjerenje tome nesmi biti granica brak je ipak neuporedljiv sa vezom .. tu nista vis nema moje tvoje to je sve nase.. i divno je .. nema se sta kriti ili precutiti to neizdobri znam iz iskustva hah.. bitno je svaki dan se truditi ustati i reci sebi hej ovaj tip pokraj mene je moj muz dok nas smrt nerastavi..valja sebi snjim omoguciti sretan zivot
a i mnogo vise stvari.. npr respekt i postovanje jedno prema drugom, i najbitnije dogovor i znati koliko mozes popustiti ..
radim kao model i kazu to nije lako sa djetetom i muzom ali ja sam izgleda potrefila pravog kuha pere i cuva mi sina dok sam na putu i cak putuju samnom kad god mogu.. ma sve u svemu kaze ona pjesma nista nije tesko kad kraj sebe imas pravu zenu

a ja tako mogu reci nista mi nije tesko kad imam njega..